De ce sa ne alegeti

oferta transport bucuresti SC Ava Trans SRL ofera servicii de transport, distributie si depozitare pentru companii ce doresc ca transporte marfuri pe teritoriul Romaniei si nu dispun de mijloace de transport proprii.

De cele mai multe ori pentru o companie este mult mai avantajos sa apeleze la o firma de transport specializata, evitand astfel alcatuirea unui parc auto propriu si angajarea de personal aferent.

O echipa de profesionisti

Pentru a putea raspunde cu promptitudine la cererile clientilor nostri, ne bazam pe o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul transporturilor, care vor fi la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi, 7 zile pe saptamana.

Daca aveti marfuri ce necesita o atentie deosebita, precum obiecte fragile sau de valoare, echipa Ava Trans va acorda o atentie speciala atat pe perioada incarcarii si descarcarii marfurilor, cat si pe toata perioada transportului asigurandu-va ca vom lua masuri speciale de protejare a bunurilor dumneavoastra.

In ceea ce priveste durata de realizare a transportarii, noi va garantam ca aceasta se va efectua intr-un timp scurt raportat la volumul transportat si distantele ce trebuiesc parcurse.