Servicii Oferite

Transport marfa
Ava Trans SRL ofera persoanelor fizice si juridice servicii profesionale de transportare a marfurilor atat in Bucuresti cat si in toate judetele tarii.
Avand la in componenta o echipa experimentata de soferi profesionisti, va oferim garantia ca produsele dvs. vor ajunge intotdeauna in cel mai scurt timp si in conditii excelente la partenerii dvs.
Puteti conta pe noi in relatiile dvs. de afaceri!

Relocari industriale
Bazandu-ne pe un parc auto numeros, punem la dispozitia clientilor nostri servicii de relocare industriala ce includ ambalarea, incarcarea, transportarea, descarcarea si predarea mobilierului, utilajelor si obiectelor aferentecompaniilor ce doresc mutarea acestora in vederea schimbarii sediului sau deschiderii unui nou punct de lucru.
Indiferent de distantele de trebuiesc parcurse sau de volumul transportat va stam la dispozitie. Asteptam sa ne contactati in vederea unei viitoare colaborari.

Distributie
Compania noastra pune la dispozitia clientilor servicii de distributie. Efectuam atat distributie de marfa cat si distributie de corespondenta in regim de curierat rapid in colaborare cu firme specializate.
Distributia se poate face atat in regim de zi cat si de noapte, in functie de neceitatile clientului sau de disponibilitatea destinatarilor.

Transport personalizat
Serviciile de transport personalizat vin in intampinarea clientilor care isi pot astfel alege soferii (in functie de experienta anterioara pe care ati avut-o cu compania noastra), ruta de transportare, orele exacte de plecare sau sosire, modalitatile de manipulare a marfurilor transportate.
Pentru mai multe detalii in legatura cu acest nou tip de serviciu va rugam sa ne contactati prin e-mail, telefon sau folosind formularul de contact disponibil pe site.

Servicii depozitare
In conditiile in care aveti nevoie ca marfurile sau bunurile dvs. sa fie depozitate pe o perioada determinata de timp in conditii excelente si cu un sistem de paza si supraveghere bine pus la punct, Ava Trans va pune la dispozitie spatii in hale de depozitare la preturi reduse, calculate in functie de spatiul utilizat si durata depozitarii.

Transport mobilier si obiecte personale
Venind in ajutorul clientilor casnici, Ava Trans ofera servicii de transportare a mobilierului si obiectelor personale pentru clientii care doresc mutarea lor intre doua destinatii.
Oferim atat dervicii de transportare cat si de pregatire a obiectelor in vederea transportarii. Acestea includ ambalarea, mutarea, incarcarea, transportarea si descarcarea obiectelor transportate.

Consultanta specializata
Pentru a va ajuta sa alegeti cea mai eficienta modalitate de transportare, echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie in vederea stabilirii detaliilor transportului pe care doriti sa il efectuati.
Veti selecta tipul mijlocului de transport, ruta optima de transportare atat din punctul de vedere al kilometrilor parcursi cat si al traficului rutier si orele de realizare a transportului astfel incat costurile transportarii sa fie minimizate.