Oferta noastra

oferta transport bucuresti Ava Trans SRL va pune la dispozitie o oferta bogata de servicii de distributie si transport precum si consultanta de specialitate in alegerea celei mai bune solutii de transportare pentru afacerea dumneavoastra.

In contextul actual al dificulatilor intretinerii unui parc propriu de auto-utilitare, punem la dispozitia tuturor companiilor servicii competitive de transportare si distributie a marfurilor la costuri reduse.

Ava Trans transforma preturile mici in preturi si mai mici

Societatea Ava Trans cu sediul in Oltenita efectueaza transport de marfuri rutier in zona Bucurestiului cu regim de taxare de 120 lei pe descarcare si pe tot cuprinsul tarii cu doar 0,99 lei / km.

Totusi preturile sunt singurele care trebuie cautate cu lupa. Calitatea muncii noastre provine din respectul cu care ne tratam clientii si increderea pe care acestia ne-o acorda. Va asiguram ca va fi o colaborare de succes deoarece noi suntem preocupati de siguranta marfii dumneavoastra de de livrarea acesteia la timp.

Pentru o cotatie personalizata in conformitate cu nevoile dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

Acoperind toate judetele tarii, Ava Trans efectueaza transporturi de marfa in Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Iasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.